In the dark ..
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

In the dark ..

.. there's no more hidden secrets.

HomeLatest imagesSearchRegisterLog in
Добре дошли в Байлъкси! Направете си герой и се спуснете в един динамичен живот в мрака!
Гласувайте за нас!
Топ класация МегаРейтинг
Гласувайте за моя сайт в БГ чарт
Гласувай за тази страница в Българския ТОП
Гласувай за мен в BGTop100.com
BGtop
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Who is online?
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests

None

Most users ever online was 47 on Sun Oct 27, 2024 8:40 am
Latest topics
» Alison Rosewood
Нощен клуб "Lagune" Icon_minitimeMon Nov 21, 2011 12:55 pm by Lawliet.

» Дион, Гърция, преди 2 седмици
Нощен клуб "Lagune" Icon_minitimeSat Nov 19, 2011 1:40 pm by Lawliet.

» Мисии & Задачи
Нощен клуб "Lagune" Icon_minitimeSat Nov 19, 2011 1:54 am by Lawliet.

» El Bastardo Blanco
Нощен клуб "Lagune" Icon_minitimeSat Nov 19, 2011 12:00 am by Lawliet.

» *Beeep*...The phone is switched off or it's out of network coverage...
Нощен клуб "Lagune" Icon_minitimeFri Nov 18, 2011 11:51 pm by Влад Батори

» Как ще убиете предишния?
Нощен клуб "Lagune" Icon_minitimeFri Nov 18, 2011 11:31 pm by Lawliet.

» DO NOT leave a message after the *peep*, if it's not necessary.
Нощен клуб "Lagune" Icon_minitimeFri Nov 18, 2011 11:29 pm by Lawliet.

» Предложения и идеи
Нощен клуб "Lagune" Icon_minitimeFri Nov 18, 2011 11:16 pm by Lawliet.

» С каква мисъл се събуди тази сутрин?
Нощен клуб "Lagune" Icon_minitimeFri Nov 18, 2011 11:07 pm by Влад Батори

Top posters
Lawliet.
Нощен клуб "Lagune" I_vote_lcapНощен клуб "Lagune" I_voting_barНощен клуб "Lagune" I_vote_rcap 
Ally.
Нощен клуб "Lagune" I_vote_lcapНощен клуб "Lagune" I_voting_barНощен клуб "Lagune" I_vote_rcap 
Влад Батори
Rose Brown.
Alison Rosewood
Search

Display results as :

Rechercher Advanced Search

Нощен клуб "Lagune"

Go down 
AuthorMessage
Lawliet.
The first rule about Fight Club is .. DO NOT TALK ABOUT FIGHT CLUB.
Lawliet.

Нощен клуб "Lagune" Empty
PostSubject: Нощен клуб "Lagune"   Нощен клуб "Lagune" Icon_minitimeSat Nov 12, 2011 7:50 am

Нощен клуб "Lagune" 005494583
Back to top Go down
https://in-the-dark.rpg-board.net
Lawliet.
The first rule about Fight Club is .. DO NOT TALK ABOUT FIGHT CLUB.
Lawliet.

Нощен клуб "Lagune" Empty
PostSubject: Re: Нощен клуб "Lagune"   Нощен клуб "Lagune" Icon_minitimeFri Nov 18, 2011 1:55 pm

Точно това ми трябваше след такъв натоварен ден. Всъщност, точно това ми трябваше от месеци насам. И пак не беше удовлетворяващо, защото навсякъде, по всяко време в денонощието, на практика аз бях на работа... особено ако някой от свръхестествените копелета не знаеше как да се държи.

Отпих една голяма глътка от уискито си, почти пресушавайки го, и отново се огледах около себе си. На дансинга тълпата се друсаше в такт с музиката, сиянията около хората се сливаха едно с друго, създавайки най-различни и интересни цветове. Над всички бе надвиснал един голям облак цигарен дим, който не бе сред най-добрите приятели на белите дробове, но на кой му пукаше? Да пушиш бе успокояващо... някои дори го мислеха за готино, но аз пушех главно защото бях отегчена и се надявах по-бързо да умра.

Ще ме попитате - тогава защо не се хвърля пред някоя кола, да скоча от висока сграда или да си срежа вените? Ами, вижте, работата е там, че самоубийството е клиширано и изтъркано. Не ми липсва смелост да го направя, но просто не е в стила ми. Аз искам обстоятелствата да ме самоубият, за да мога след смъртта си да има кого да преследвам.

Изведнъж аурата на едно момиче привлече вниманието ми. Не ми трябваше да слушам инстинктите си, за да разбера, че е вампир - сиянието около тялото й ясно показваше всичко. Взех питието в ръката си и се запътих към момичето. Застанах точно пред нея и я погледнах в очите.

- Не убиваш хора, за да пиеш кръв, нали? - попитах с тон на полицай, който разпитва някой подозрителен тип - съвсем делови, без излишни емоции.
Back to top Go down
https://in-the-dark.rpg-board.net

Нощен клуб "Lagune"
Back to top 
Page 1 of 1