Lawliet. The first rule about Fight Club is .. DO NOT TALK ABOUT FIGHT CLUB.
| Subject: Двойнственици Sat Nov 12, 2011 10:07 am | |
| •● Двойнственици ●•
Здравей, приятон ми е да се запознаем. Това съм аз, мен и моя милост. Същества, притежаващи две личности, но не като болестно състояние. Това са двойнствениците. Двете личности може да са от различен пол, етнос, възрастова група - без никакви ограничения - и делят контрола над тялото, като известно време то се изменя в едната личност, после се изменя в другата. Двойнствениците не могат да се преобразяват в някой, който не е една личностите им. Притежават свръхсила и дарба да разпознават всяко свръхестествено същество, съответно и неговите способности, история, всичко. Така че... няма как да излъжеш двойнственик. По принцип двете личности живеят в хармония, но се случва да не се понасят и да искат да се разделят. В такъв случай се прибягва до услугите на древна червенокоса вещица, която да е била зачената на гробище. Да, ужасно редки критерии, което предполага ужасно рядка възможност един двойнственик да се раздели на две личности. Но, да предположим, че това стане. Тогава едната личност ще трябва да вземе единствената душа, която са делили (един брой пакет материя - една душа) и става човек с много силна интуиция, а другата се превръща в бездушник. | |
|